Петро Димінський вже півроку живе в Греції

З грудня 2017-го Димінський перебуває в розшуку за скоєну ДТП.

28.02.2018 16:32   Джерело: Gazeta.ua
Опубліковано : Патрік Скеля

Львівський бізнесмен 63-річний Петро Димінський з вересня 2017 року живе у Вульягмені — елітному районі Греції за 25 км від Афін. Зараз орендує віллу за 50 тис. євро — 1,66 млн грн на місяць, займається будівельним бізнесом. Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» написав київський журналіст Василь Крутчак, 32 роки, пише - Gazeta.ua.

Читайте також

Поліція завершила експертизу біологічних зразків у справі про ДТП за участю автомобіля Димінського
Смертельна ДТП з кортежем Димінського: що відомо на даний момент

— Я відпочивав у Греції. У ресторані «Рафале» розговорився з офіціантом. Він сказав, що в них часто бувають українці, зокрема Димінський. Двічі-тричі на тиждень приходить обідати, залишає по 400–500 євро, — говорить Василь Крутчак. Розмову з офіціантом записав на відео і виклав у соцмережі. — Спочатку Димінський жив у готелі «Гранд Резорт Лагоніссі», де номер коштує 7 тисяч євро за добу. Коли заклад закрили через завершення туристичного сезону, переїхав на віллу.

З грудня 2017-го Димінський перебуває в розшуку за скоєну ДТП. «Мерседесом» протаранив «Опель» 31-річної Наталії Тріли. Жінка загинула. Провину за аварію взяв на себе охоронець мільйонера Андрій Борщ, 43 роки. Однак експерти довели, що за кермом був бізнесмен. Печерський районний суд Києва видав ухвалу на затримання Димінського. 19 лютого Апеляційний суд столиці скасував її.

Петро Димінський є власником львівського футбольного клубу «Карпати» і телеканалу «ЗІК». Його адвокати заплатили матері загиб­лої Марії Трілі, і вона відмовилася від матеріальних претензій.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Gazeta.ua