У Львові очевидці ДТП хотіли влаштувати самосуд над водієм із рекордним рівнем алкоголю в крові

Рівень алкоголю в крові водія становив 4,94 проміле.

01.03.2018 11:25   Джерело: ZAXID.NET
Опубліковано : Патрік Скеля

Львів’яни, які стали свідками аварії, яку спричинив нетверезий водій, хотіли влаштувати над ним самосуд. Як встановила поліція, рівень алкоголю в крові водія становив 4,94 проміле, що є рекордом за час існування патрульної поліції Львівської області. Про це повідомила прес-служба поліції, пише - ZAXID.NET.

Читайте також

На Львівщині п'яний водій дощенту розніс своє авто (Фото)
ДТП у Пустомитах: п'яний водій автобуса в'їхав у «швидку»
У Львові п'яний водій в’їхав у дерево автівкою на «польських бляхах» (Фото)

27 лютого патрульні під час патрулювання вулиці Кривчицької виявили ДТП за участю трьох автомобілів. Водій Audi не виконав вимогу дорожнього знаку «Дати дорогу» та зіштовхнувся з автомобілем Mitsubishi, який рухався по головній дорозі. Через зіткнення Mitsubishi відкинуло на зустрічну смугу, де автівка вже зіштовхнулась з автомобілем Iveco.

Жоден з учасників ДТП не постраждав. Проте патрульні виявили в водія Audi ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували йому пройти перевірку на тестері. Чоловік погодився. Результат показав 4,94 проміле. Такий результат є абсолютним рекордом за часів існування патрульної поліції Львівської області.

Люди, які стали очевидцями перевірки на стан алкогольного сп’яніння, хотіли здійснити самосуд над винуватцем дорожньо-транспортної події. Поліцейські були змушені відстороняти громадян. Крім цього, водій не мав при собі всіх необхідних документів.

На 35-річного чоловіка склали: протокол за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння); протокол за ст.124 КУпАП (Вчинення ДТП) та винесли постанову за ст. 126 КУпАП, а саме за відсутність всіх необхідних документів.

Як пояснила лікарка-наркологиня Мирослава Кабанчик, смертельна доза алкоголю для дорослої людини починається від 3,5 проміле, однак до лікарів надходили пацієнти і з 7 проміле – у край важкому стані, проте виходили з нього. За словами лікарки, реакція людини на таку кількість алкоголю може різнитись залежно від стану здоров'я, віку, ваги тощо.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZAXID.NET