На кордоні затримали чергових мандрівників-мігрантів з Туреччини

06.03.2018 16:37   Джерело: Гал-інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

Двох громадян Туреччини які намагались порушити державний кордон затримали прикордонники Мостиського загону. Про це повідомили в прес-службі Мостиського прикордонного загону, пише - Гал-інфо.

Читайте також

Поліціянти виявили на Львівщині 28 нелегальних мігрантів
На україно-польському кордоні затримали нелегальних мігрантів із Бангладеш

Вчора над вечір, прикордонники відділу «Краковець» отримали випереджувальну інформацію про можливе порушення кордону. Прикордонники вжили заходів до щільного прикриття охоронюваної ділянки та невдовзі прикордонний наряд помітив невідомих. Правоохоронці почали переслідувати двох чоловіків, які прямували в бік Польщі та за 250 метрів від кордону втікачів наздогнали. Затриманими виявились громадяни Туреччини, 1981 та 1985 років народження. В Україну іноземці прибули легально, деякий час проживали у Львові та невдовзі продовжили свою подорож, проте в нелегальний спосіб.

За спробу незаконного перетинання державного кордону чоловіки будуть притягненні до адміністративної відповідальності. В подальшому на іноземців чекає примусове повернення до країни походження.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Гал-інфо