Українці везли до Львова банки чорної ікри на $350 000

У Польщі затримали двох українців зі 160 кілограмами чорної ікри.

06.03.2018 21:30   Джерело: Корреспондент
Опубліковано : Патрік Скеля

Кур'єри повинні були доставити чорну ікру до Львова. Вартість вилученого вантажу склала, приблизно, 1,2 млн польських злотих - понад 350 тисяч доларів, пише - Корреспондент.

Читайте також

Контрабандисти перевантажували на Львівщині сигарети посеред автодороги
Прикордонники виявили контрабандні айфони, які намагалися ввезти в Україну

Польські прикордонники в пункті пропуску Кросценко затримали двох громадян України, які на автомобілях перевозили контрабандну чорну ікру. Про це повідомляє прикордонна служба Польщі в понеділок, 5 березня.

Відзначається, що під час контролю прикордонники знайшли в автомобілях банки і пластикові контейнери без етикеток. Виявилося, що всередині ємностей була ікра сибірського осетра, на транспортування якої потрібно мати дозвіл.

Водії повідомили, що є кур'єрами і повинні були доставити товар до Львова. Вартість вилученого вантажу склала, приблизно, 1,2 млн польських злотих (понад 350 тисяч доларів).

Відповідно до законів Польщі, через кордон можна перевозити одну банку ікри осетрових або до 125 грамів на людину. При цьому банка ікри повинна мати відповідну упаковку та етикетку з інформацією про легальне походження. За контрабанду чорної ікри в Польщі загрожує до п'яти років тюремного ув'язнення.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Корреспондент