На Львівщині затримали торговців людьми

13.03.2018 17:44   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Іноземець планував вивезти з України харків’янок з метою подальшого використання їх у сфері надання інтимних послуг на території країн ЄС, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

У Львівському аеропорту затримали жінку-сутенера, яка відправляла дівчат у борделі Туреччини
У львівському аеропорту затримано мешканця Одеси, який віз двох волинянок в Туреччину задля сексуальної експлуатації

У Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України повідомили сьогодні, 13 березня: «Прикордонники затримали вчора у Львівському аеропорту під час оформлення пасажирів рейсу «Мінськ-Львів» українку, яка перебувала у розшуку. Громадянку України розшукували вітчизняні правоохоронні органи за торгівлю людьми. Наразі затриману передано представникам Нацполіції».

У Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України поінформували також сьогодні, 13 березня: «Оперативні співробітники прикордонної служби разом із представниками Департаменту боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУ НП у Львівській області, затримали вчора, в пункті пропуску «Краковець» іноземця який віз за кордон наших співвітчизниць. Дівчат, віком від 22 до 27 років, мешканок Харкова, іноземець планував перевезти через кордон з метою подальшого використання їх у сфері надання інтимних послуг на території країн ЄС».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів