На Львівщині засудили призовника, який відмовився служити

15.03.2018 09:15   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

На Львівщині хлопець, якого признали придатним до строкової військової служби та призвали до армії, не прибув по повістці до райвійськкомату. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень, пише - Status Quo.

Чоловік отримав повістку 15 листопада 2017 року та мав прибути 21 листопада до Радехівського районного військового комісаріату. Однак у вказаний в повістці день у РВК не з'явився та документів про причини неявки не надав.

24 січня 2018 року між прокурором Радехівської місцевої прокуратури та підозрюваним укладено угоду про визнання винуватості. Між сторонами кримінального провадження досягнуто згоди, що підозрюваний має понести покарання за ст.335 КК України у виді обмеження волі на строк один рік, з подальшим його звільненням від відбування призначеного покарання на підставі ст.75 КК України.

Радехівський районний суд Львівської області затвердив угоду, призначив покарання у виді обмеження волі на строк один рік та звільнив від його відбуття із встановленням іспитового строку терміном на один рік.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews