Водії львівських маршруток змінюють схеми руху заради людей

22.03.2018 13:41   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові водії маршруток змінюють схеми руху автобусів задля потреб пасажирів під час негоди. Про це розповів на своїй сторінці у Фейсбуку Антон Лягушкін, голова ГО «Львів’яни за електротранспорт», пише - Кулемет.com.

Читайте також

Збита на пішохідному переході у Львові жінка відсудила ₴100 тис. у водія маршрутки
Водії львівських маршруток тепер зароблятимуть більше

«Висловлюю щиру вдячність водію автобуса маршруту N29 із державним номером ВС 24 38 АА, який зважаючи на те, що на площі Митній автобуса чекало багато мешканців села Лисиничі та міста Винники, повіз іх не до вулиці Котика, як передбачило для нього міське Управління транспорту, а через вулицю Мечнікова – Зелену – Дж. Вашингтона – Пасічну… Може це і дрібниця, але, з огляду на погодні умови, цей водій зберіг мешканцям Винник та Лисинич не лише гроші, але й здоров’я, – написав Антон Лягушкін. – Так само дякую власнику автобусів маршруту N 217а та всім водіям із цього маршруту. Ви робите можливим хоча якесь сполучення мешканців Тракту Глиеянського та Верхнього Личакова без пересадок».

Також голова ГО «Львів’яни за електротранспорт» звернувся до Романа Кокотайла, т.в.о. директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку облдержадміністрації, розглянути можливість курсування автобусів маршруту N 138 до автостанціі N 6.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews