До Львова приїде відома американська співачка і актриса Періс Хілтон

Впродовж кількох днів американська світська діва перебуватиме в Україні зі своїм нареченим українського походження.

26.03.2018 10:52   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Американська знаменитість прибуде до Львова 31 березня, на відкриття реконструйованого «Гранд Готелю», разом зі своїм нареченим Крісом Зілкою (Крістофером Майклом Сеттлмайєром).

Дідусь голлівудського актора був українцем, - повідомляє 032.ua із посиланням на zaxid.net.

Інформацію про те, що американська модель, акторка та співачка Періс Хілтон буде у Львові підтвердив і власник «Гранд Готелю» Григорій Козловський.

За попередньою інформацією, сума гонорару Персі Хілтон становить близько 500 тисяч доларів, але Козловський назвав цю суму «значно перебільшеною».

Нагадаємо, востаннє американська світська діва була в Україні 2011 року, коли її запросили у склад журі «Міс Україна-2011».

Додамо, що реконструкція «Гранд Готелю» на проспекті Свободи у Львові тривала впродовж чотирьох років. На початку березня установу було відремонтовано, але з офіційним відкриттям вирішили почекати до візиту зіркової пари зі Сполучених Штатів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews




Телеканал Рада. Прямий ефір

Радіо

TeNews Radio Вголос

Головне за день

Архів новин

Вверх
Вниз