Лісника оштрафували на 7 000 гривень за вирубку лісу на Львівщині

27.03.2018 14:27   Джерело: Варіанти
Опубліковано : Патрік Скеля

Через недбалість лісника було зрубано дерев на майже 200 тис грн. Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Читайте також

Дрогобицьке лісове господарство звинувачують у незаконній вирубці лісу

Як встановили правоохоронці, минулого року в одному з районів Львівщини майстер лісу районного лісгоспу допустив у закріплених за ним кварталах самовільні рубки 27 дерев породи дуб, граб, липа та клен вартість яких становить 198,4 тис грн, пишуть - Варіанти.

Також лісник не заявив про вирубки керівництву лісгоспу.

Майстру лісу було повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.367 Кримінального кодексу України (службова недбалість) та обвинувальний акт скеровано на розгляд в суд.

У березні цього року суд призначив ліснику штраф в розмірі чотирьохсот неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 6 800 грн, з позбавленням права обіймати посади, пов'язані з виконанням адміністративно-господарських та організаційно-розпорядчих функцій на підприємствах та організаціях всіх форм власності у лісовій сфері протягом року.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Варіанти