У Львові вуличні музиканти муситимуть отримувати дозвіл на те, щоб співати на вулицях міста

31.03.2018 20:28   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові затвердили концепцію організації вуличних виступів у громадських місцях. Як йдеться у документі, тепер вуличні музиканти співатимуть у дозволених місцях та змушені будуть отримувати відповідні дозволи на свою діяльність.

Читайте також

Відтепер у Львові контролюватимуть репертуар вуличних музикантів
У Львові хочуть заборонити вуличним музикантам співати мовою країни-агресора

Відповідне рішення прийняли вчора, 30 березня, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради, пише - Вголос.

Відтак у Львівській міській раді територію діяльності вуличних музикантів поділили на три частини. Перша – це пл. Ринок (лише біля криниць-фонтанів). Там дозволена лише інструментальна музика (без використання духових та ударних інструментів і звукопідсилювальних пристроїв). Можливий час здійснення виступу: у робочі дні – з 16 до 22 години, у вихідні та святкові дні – з 12 до 22 год.

Друга – вулиці, прилеглі до пл. Ринок, у ареалі, обмеженому вул. Підвальною, вул. В. Винниченка, вул. Валовою, вул. І. Гонти, вул. Театральною, просп. Свободи, де дозволена лише інструментальна музика і звукопідсилювальні пристрої. Час здійснення виступу аналогічний, як на пл. Ринок.

Третя – за межами території, зазначеної у пунктах 1, 2, тобто на всій іншій території Львова. Тут дозволяється музичне виконання всіх видів з врахуванням норм рівня шуму згідно з законодавством України. Час здійснення діяльності у будні та вихідні дні – з 12:00 год до 22:00 год.

Також, щоб виступати у Львові, вуличним музикантам доведеться подавати звернення на ім'я львівського міського голови, після чого спеціально створена комісія може надати дозвіл на виступ. Звернення можна подати через Центр надання адміністративних послуг м. Львова або сайт Львівської міської ради у рубриці «Електронне звернення».

У зверненні обов'язково зазначаються: місце, час та дата проведення запланованого виступу, репертуар виступу, опис та перелік обладнання, яке використовуватиметься.

У Львівській міській раді також обіцяють, що у місті діятимуть обмеження на виконання російськомовної музики.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews