Патрульні впіймали «на гарячому» 18-річного злодія, за плечима якого понад десять крадіжок

03.04.2018 13:42   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Патрульні на гарячому впіймали 18-річного юнака, який проник у авто. Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Львівської області, пише - Львівський портал.

Читайте також

На Львівщині рецидивіст пограбував колишню дружину
У Червонограді затримали злодія-рецидивіста, який намагався обікрасти церкву

Власне, близько першої години ночі патрульні отримали звернення від мешканців вулиці Стрийської, що в автомобілі Opel Omega хтось світить ліхтариком.

Наближаючись до місця виклику, екіпаж і справді побачив світло в салоні згаданого автомобіля. Однак невідомий, побачивши службовий автомобіль патрульної поліції, одразу загасив світло. Підійшовши до транспортного засобу, патрульні виявили на задньому сидіння юнака. При собі він мав викрутку та ліхтарик.

Пояснити свої дії чітко не міг і одна з версій – вирішив заночувати в цьому автомобілі. Власника автомобіля встановити одразу не вдалося.

Натомість невідомий представився 18-річним юнаком і назвав дані, як потім з’ясувалося, свого однокласника. У відділі поліції вдалося встановити за відбитками пальців, що юнаку справді 18 років, але ім’я і прізвище інші.

Мешканець Жидачівщини вже відбував покарання у місцях позбавлення волі і мав понад десять епізодів крадіжок. Зараз він проходить по одному із кримінальних проваджень. Далі ним займалися слідчі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews