Сьогодні у Львові запрацював Великодній ярмарок

05.04.2018 15:38   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Вже сьогодні, 5 квітня, запрацюють стилізовані крамнички на головні алеї міста.

Читайте також

Живі кролики та квест-кімната. Чим дивуватиме Великодній ярмарок - 2018 у Львові
Традиційний Великодній кошик галичанина: що містить та скільки коштує

Про це повідомили у прес-службі ЛМР, пише - Дивись.info.

Зазначається, що оновленим гості ярмарку побачать незмінне місце для зустрічей із родиною та друзями, яскраву тематичну фотозону та улюблену локацію для дітей, які зможуть спостерігати за декоративними кроликами, що стрибають навколо 6-метрової великодньої  писанки на головній площі Львова.

Для маленьких відвідувачів Великоднього ярмарку підготували ще один сюрприз –  5 квітня відкриються двері великодньої квест-кімнати.

На Великдень, 8 квітня, о 13.00 год., господиня Тетяна Пилипець традиційно вітатиме усіх відвідувачів на театралізованому дійстві – реконструкції великоднього сніданку. Вона відкриватиме гостям секрети великодніх обрядів та розкаже про народні звичаї, а Софія Федина разом із всіма охочими співатиме веснянки та водитиме гаївки.

О 15.00 год. цього ж дня розпочнеться святковий концерт, на завершення якого разом із найактивнішими учасниками буде створена Великодня листівка.

Для всіх, хто цінує і любить українську вишиванку, компанія «Львівські ярмарки» підготували новий видовищний проект – «EtnoFashionDay». Показ відомих українських дизайнерів: від справжнього автентичного одягу до етно-стилю в сучасних тенденціях, відбудеться на головній площі Львова 15 квітня о 17.00 год.

Усі охочі підібрати для себе неповторне вбрання в етно-стилі, зможуть завітати в «Етно-шоу-рум» на Великодньому ярмарку, де учасники показу – відомі дизайнери, представлятимуть свої колекції вишиванок.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews