На Львівщині ліквідували незаконну АЗС

06.04.2018 08:34   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Співробітники податкової міліції ліквідували незаконну автозаправну станцію у Пустомитівському районі Львівської області.

Читайте також

Злочинці в масках пограбували АЗС у Львові

Під час операції «Акциз-2018» податківці встановили, що у Пустомитівському районі Львівщини продають скраплений газ і дизельне пальне без необхідних дозвільних документів на даний вид підприємницької діяльності і без документів, що посвідчують якість та походження товару, повідомила прес-служба ГУ ДФС у Львівській області, пише - ZAXID.NET.

Співробітники податкової міліції у вівторок, 3 квітня, вилучили із незаконного обігу 10 тонн скрапленого газу, 10 тонн дизельного пального та обладнання. Загальна вартість вилученого становить 950 тис. грн. 

Відносно громадянина, який реалізовував паливно-мастильні матеріали склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 164 Кодексу про адміністративні правопорушення (порушення порядку провадження господарської діяльності), що тягне за собою штраф у 17-34 тис. грн.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews