Львівське СБУ придбало автомобіль Mitsubishi Pajero Sport за ₴1,3 млн грн

07.04.2018 09:38   Джерело: Твоє місто
Опубліковано : Патрік Скеля

В СБУ замовили додаткове обладнання автомобіля, окрім основної комплектації.

Читайте також

Рабінович розкрив аферу НБУ: Гонтарева уклала вбивчі контракти в обхід Prozorro

Управління СБУ у Львівській області 5 квітня уклало договір на придбання автомобіля Mitsubishi Pajero Sport за 1 278 600 грн у ТОВ «Ніко-Захід». Про це йдеться в інформації у системі публічних закупівель Prozzoro, пише - Твоє місто.

Участь у торгах брали дві компанії: ТОВ «Ніко-Захід» та ПП «Талісман». Стартова пропозиція склала 1 285 025 грн. Пропозиція ТОВ «Ніко-Захід» виявилася на 6425 грн дешевшою. Відповідно до укладеного договору, вартість автомоібіля склала 1 065 500 грн, ПДВ склав 213 100 грн.

Окрім основної комплектації легкового автомобіля спецпризначення, львівське СБУ замовило додаткове обладнання автомобіля. Замовлення враховує сигналізацію з автозапуском, турботаймер, дотяжку вікон, тонування вікон, гумові килимки у салон, піддон у багажник, захист піддону картера, дорожній набір, фаркопи, лебідку зі стальним тросом, рейлінги на дах, комплект зимової гуми, компресор для підкачування коліс, сигнально-гучномовний пристрій та виносний світловий сигнал.

Постачальник має доставити автомобіль до 30 квітня 2018 року. Він має гарантію на три роки.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Твоє місто