У Львові не закриватимуть Центру творчості дітей і юнацтва на Погулянці

07.04.2018 22:25   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Центр творчості дітей та юнацтва Галичини не будуть закривати, а лише спонукатимуть керівництво установи усунути недоліки, які виявили під час перевірки інспектори ДСНС.

Про це повідомляє сайт 032.ua із посиланням на прес-службу Львівської міськради.

Нагадаємо, нещодавно працівники ДСНС у Львівській області позапланово перевірили Центр творчості дітей і юнацтва Галичини. Під час перевірки виявили низку недоліків: необроблені дерев'яні конструкції, заблоковані речима шляхи евакуації, недостатня кількість вогнегасників, відсутня система пожежного сповіщення тощо. За  результатами перевірки складено відповідний акт, матеріали передано до суду.

Керівника Центру дитячо-юнацької творчості Галичини зобов’язали у найкоротші терміни усунути виявлені недоліки та притягнули до адміністративної відповідальності.

Додамо, що Дитячий центр творчості на Погулянці є одним із найбільших у Львові, де займається більше 3 тисяч дітей. Востаннє його перевіряли на пожежну безпеку 2014 року.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews