На Львівщині судитимуть виробника борошна за несплату 1 млн грн податку

09.04.2018 09:44   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Головне управління Державної фіскальної служби у Львівській області передало до суду для розгляду по суті справу директора борошномельного підприємства, який у 2017 році ухилився від сплати податку на прибуток на суму більше 1 млн гривень.

Читайте також

У Львові підприємець приховав від податкової 1 мільйон гривень

Про це повідомляє прес-служба ДФС, пише - LandLord.

«В рамках розслідування провадження за ч.1 ст. 212 Кримінального кодексу було встановлено, що директор одного із борошномельних підприємств протягом 2017 року здійснював реалізацію необлікованої продукції фізичним особам – неплатникам ПДВ Львівської, Закарпатської та Івано-Франківської областей за готівку без оформлення товарно-транспортних накладних та відображення вказаних операцій в бухгалтерському та податковому обліку підприємства. Відвантаження та перевезення необлікованого товару здійснювалось транспортними засобами покупців», — сказано в повідомленні.

Незважаючи на те, що в ході розслідування підозрюваний відшкодував збитки в повному обсязі, податкова міліція підготувала обвинувальний акт та передала його до суду.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews