На Львівщині планують встановити шибеницю

11.04.2018 13:30   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Міський голова Сколе Володимир Москаль запропонував місцевим мешканцям встановити на центральній площі міста пам'ятник шибениці, що буде символізувати боротьбу із злочинністю. 

Читайте також

Затриманий на хабарі мер Сколе отримав 6,5 років ув’язнення

Про це повідомляється на офіційному сайті Сколівської міської ради, пише - Status Quo.

Пам'ятник пропонується встановити на центральній площі «Майдан Незалежності» в м. Сколе , де наразі розміщена без документів споруда «Безіменна» (навпроти «Рукавички»), яка  встановлена ще радянською владою.

«На виконання Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», пропонуємо вперше в Україні встановити на цьому місті пам'ятник «Шибениці», що буде символізувати боротьбу з корупцією, боротьбу з дилерами, які розповсюджують наркотичні речовини в місті Сколе, і стане свого роду символом правосуддя та карності за злочини, якої дуже  бракує в Україні», - зазначається у повідомленні.

За інформацією мера, бюджетні кошти на демонтаж радянського пам’ятника не виділяються та використані не будуть.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews