Садовий пообіцяв повернути львів’янам Личаківську наприкінці серпня (Відео)

12.04.2018 14:29   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Міський голова запевнив: «До кінця серпня весь об’єм робіт на вулиці Личаківській має бути завершений».

Читайте також

За дозволом міськради Львова приватна фірма будуватиме ринок на вулиці Личаківській

У прес-службі Львівської міськради повідомили вчора, 11 квітня: «На вулиці Личаківській триває останній етап капітального ремонту дороги. Станом на сьогодні роботи зосередженні на відрізку від вулиці Котика до вулиці Пасічної. Для оперативного виконання робіт ремонтні бригади працюють в кілька змін. Як повідомив сьогодні під час огляду виконання робіт міський голова Львова Андрій Садовий, ця дорога є важливою транспортною розв’язкою міста, тому якнайшвидше відновлення руху тут – пріоритет», пише - Щоденний Львів.

Міський голова Андрій Садовий зазначив: «Ми провели коротку нараду з підрядниками, з консультантами щодо ситуації на вулиці Личаківській. Всі мене запевнили, що до кінця серпня вулиця буде готова, щоб уможливити проїзд. Ця робота виконується через фінансування Європейським банком, ми використовуємо європейський принцип, який вимагає чіткості, системності і контролю зі сторони компанії «Еджіс», яка визначена фірмою, що здійснює технічний нагляд. У них нема зауважень по якості робіт».

Андрій Садовий також розповів: «Всі ми розуміємо складність, яка тут є, враховуючи скальну породу, яка внизу. Буду ть робити все можливе, щоб час робіт пришвидшити, але щоб це не йшло в шкоду якості робіт. Якість робіт – це питання номер один.Деякі речі треба робити більш якісно. Якщо є можливість технологічно пришвидшити всі ці роботи, треба так робити».

Міський голова також поінформував: «Бруківку тут використовують максимально ту, що була. Якщо є потреба, ми доставляємо нову. У нас є непоганий запас. Вся бруківка, яка тут була, нікуди далі не піде».

Андрій Садовий запевнив: «Зауважень до підрядника я сьогодні не маю. Вони змобілізувались, роботи починаються о восьмій годині ранку і тривають до 22-ї години. Буде ще збільшена кількість працівників і техніки. На жаль, не можливо робити роботи вночі, бо тут живуть люди, є малі діти, треба це розуміти.

Міський голова пообіцяв: «До кінця серпня весь об’єм робіт по вулиці Личаківській має бути завершений і робота на вересень вже має бути повністю фіналізована і має бути відкритий проїзд, щоб люди могли нормально користуватись і трамваями, і автобусами.Вулиця  Личаківська магістральна і мешканці хотіли би, щоб вона була вже зроблена. До кінця серпня роботи завершимо. Можливо, навіть зроблять будівельники подарунок на День Незалежності, але без порушення всіх нормативів, бо якість – це критерій номер один».

Більше інформації про ремонт вулиці Личаківської – на сайті ЛМР.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів