Львів до кінця року може придбати в лізинг автобуси українського та білоруського виробництва

17.04.2018 20:29   Джерело: 032.ua
Опубліковано : Патрік Скеля

У вівторок, 17-го квітня, депутатська комісія інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики, погодила придбання 150 автобусів у двох виробників - «ТОВ СП «Електронтранс» та «МАЗ».

Читайте також

«Львівелектротранс» планує змінити принцип дії проїзних карток у трамваях і тролейбусах

Про це повідомляє прес-служба міськради Львова, пише - 032.ua.

Так, за словами заступника міського голови Львова з фінансово-економічних питань Геннадія Васьківа, виробники автобусів вже гарантували місту, що зможуть поставити партії автобусів для Львова впродовж 2018 року. 

Таким чином, місто планує придбати в лізинг 50 автобусів українського виробництва "ТОВ СП «Електронтранс», та 100 білоруських автобусів «МАЗ».

Нагадаємо, що 22-го березня цього року, депутати Львівської міськради ухвалили рішення про закупівлю 150 автобусів комунальним підприємством АТП-1. Вартість предмета лізингу – не більше 800 млн. грн, а відсоткова ставка за користування лізингом становить не більше 18% річних у гривнях.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 032.ua