У Львові на п’ять років ув’язнили водія, який поблизу цирку на смерть збив жінку

25.04.2018 16:34   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Залізничний районний суд на 5 років ув’язнив чоловіка, який влітку минулого року поблизу цирку у Львові на смерть збив жінку на пішохідному переході.

Читайте також

На Львівщині тягач на смерть збив чоловіка

Відповідне рішення суду з’явилося в Єдиному реєстрі судових рішень, інформує сайт 032.ua.

Нагадаємо, що смертельна ДТП на перетині вулиць Городоцька - Я.Мудрого, сталася 27-го квітня минулого року.

Під колеса автівки «ЗАЗ» потрапила  жительна Нововолинська Ангеліна Міщук (Дунас), Після аварії водій намагався втекти з місця події, однак чоловіка затримали небайдужі громадяни та викликали поліцію. Додамо також, що водій скоїв наїзд на пішохода коли світлофор показував червоне світло для автомобілістів.

У вироку суду зазначено, що в момент скоєння ДТП водій автівки перебував у стані алкогольного сп’яніння. Постраждала була госпіталізована до лікарні, де за три тижні жінка померла від отриманих травм. В неї залишилася однорічна дитина.

Винутавець смертельного інциденту під час судового засідання пояснив, що він не встиг вчасно пригальмувати, коли жінка почала переходити дорогу. Автівка «ЗАЗ» належить його батькові, а перед поїздкою він випив дві пляшки пива. 

Батьки та чоловік загиблої Ангеліни Мащук вимагали від водія 1,5 млн гривень моральної компенсації, подавши цивільний позов. Однак винуватець трагедії погодився виплатити ллише 200 тисяч гривень, а іншу частину суми вважає необгрунтованою. Але суд вирішив частково задовольнити вимоги родини, зобов'язавши водія сплатити трьом родичам загиблої по 400 000 гривень кожному.

Крім того, Залізничний суд призначив водію покарання у вигляді 5 років ув'язнення та позбавив його водійських прав на 3 роки.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews