Львівщина направила до війська майже 60% призовників від запланованої кількості

26.04.2018 08:50   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

В межах весняної призовної кампанії Львівщина направила до війська майже 60 відсотків призовників від запланованої кількості.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив військовий комісар Львівської області Олександр Тіщенко, пише - Дивись.info.

Зокрема, вчора, 25 квітня лави Збройних Сил України та інших військових формувань поповнили ще півсотні призовників з Львівщини.

За словами військового комісара Львівського обласного військового комісаріату полковника Олександра Тіщенка планове завдання з призову на строкову військову службу виконується згідно встановлених часових термінів.

«Робота ведеться планово – оповіщення призовників, прибуття їх на дільниці, збірні пункти та відправки до війська. Слід наголосити на тому, що на сьогоднішній день багато призовників приходять до районних військових комісаріатів не чекаючи повістки. Здебільшого юнаки хочуть служити в елітних військах. Одразу відповім, що набір в такі військові частини триває і досі– бажаючим потрібно звернутися до районного військового комісаріату», – додав Тіщенко.

Львівщина направила до війська майже 60% призовників від запланованої кількості

Нагадаємо, що призов на строкову військову службу триватиме до 31 травня.

Загалом, понад 770 юнаків з Львівщини поповнять лави Збройних Сил України та інших військових формувань під час призовної кампанії «Весна-2018».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews