Амфетамін, канабіс і конопля в горщиках: львівські правоохоронці викрили підпільну нарколабораторію (Фото)

29.04.2018 20:38   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Працівники Управління протидії наркозлочинності поліції Львівщини спільно із працівниками слідчого відділу Миколаївського відділення поліції та за процесуального керівництва Золочівської місцевої прокуратури викрили підпільну нарколабораторію, а також затримали двох наркодилерів, які організували виготовлення та збут психотропної речовини «амфетамін» та наркотичного засобу «канабіс» мешканцям міста Миколаїв та Миколаївського району, що на Львівщині, пише - PRESS-Центр.

Читайте також

Продавали наркотики навіть у школах: викрили банду львівських наркоділків
На Львівщині двом чоловікам, які торгували наркотиками, загрожує до 10 років ув’язнення

Організатором злочинного бізнесу був 29-річний мешканець міста Миколаїв. Разом із 23-річним мешканцем цього ж міста вони виготовляли та розповсюджували «амфетамін» та «канабіс». Під час обшуків у помешканнях зловмисників правоохоронці знайшли та вилучили лабораторне обладнання та інгредієнти для виготовлення психотропних речовин, «амфетамін» в особливо та багато, у величезних пакетах «канабісу», а також горщики із рослинами коноплі, прекурсор «сірчана кислота», пристрій для викурювання наркотичного засобу «канабіс», пістолети, патрони різного калібру, мобільні телефони та гроші, отримані від збуту наркотиків.

Все вилучене скероване на експертизу. Вартість знайдених наркотичних речовин за цінами «чорного ринку» становить понад 300 тисяч гривень.

Наркоділки затримані. Їм вже повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 та ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від шести до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Наразі вирішується питання щодо обрання зловмисникам міри запобіжного заходу, повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews