Суд взяв під варту двох львівських патрульних, яких затримали за вимагання $300 у п’яного водія

02.05.2018 17:28   Джерело: ZAXID.NET
Опубліковано : Патрік Скеля

Галицький районний суд обрав міру запобіжного заходу двом патрульним поліцейським, яких затримали на хабарі у 300 доларів.

Читайте також

СБУ впіймала на хабарі двох львівських патрульних

Як відомо, лейтенанти поліції вимагали з місцевого мешканця 300 доларів США за непритягнення до адміністративної відповідальності за керування авто у нетверезому стані. Їх затримали співробітники СБУ 23 квітня, пише - ZAXID.NET.

Як йдеться у повідомленні прокуратури Львівської області, Галицький районний суд обрав патрульним міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 35 тис. грн кожному.

Додамо, поліцейських затримали судитимуть за ч.3 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). Санкція цієї статті передбачає до 10 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZAXID.NET