На Львівщині обрано міру запобіжного заходу чоловіку, який підозрюється у вбивстві власної дружини

02.05.2018 23:34   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Чоловіку, який напідпитку вбив свою дружину, загрожує до 15 років тюрми. Про це повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області, пише - Львівський портал.

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
Суд засудив жительку Бродів, яка народила живу дитину та вбила, викинувши її в колодязь
Поблизу школи у Львові виявлено тіло людини

У відомстві зазначають, що працівниками поліції повідомлено про підозру 53-річному мешканцю Бродівщини у вчиненні ним кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

«Подія трапилась цьогоріч у квітні в одному із сіл на Львівщині. Досудовим розслідуванням встановлено, що зловмисник напідпитку через побутові суперечки із своєю дружиною, наніс їй удар ножем у спину. Отриманні поранення виявились несумісними із життям, жінка померла у кареті швидкої допомоги дорогою у лікарню», – йдеться у повідомленні.

Бродівським районним судом підозрюваному обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави. Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Довідково: санкція вказаної статті передбачає до 15 років позбавлення волі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews