На Львівщині оштрафували охоронника «Муніципальної варти» за побиття жінки

03.05.2018 21:27   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

У Бориславі засудили охоронника «Муніципальної варти», який побив жінку до струсу головного мозку.

Читайте також

Суд у Львові зобов’язав «муніципалів» повернути підприємцю 26 електромобілів

Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень, пише - Status Quo.

Інцидент стався 7 лютого 2018 року. Охоронник КП «Муніципальна варта м. Борислав», перебуваючи в кухні, під час конфлікту вдарив жінку по лицю, після чого ще раз вдарив її у ванній кімнаті. Внаслідок цього жінка отримала струс головного мозку, який кваліфікуються за ознакою легкого тілесного ушкодження.

Обвинувачений в судовому засіданні визнав себе винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.125 КК України, щиро розкаявся у скоєному та відмовився від давання показань.

Бориславський міський суд Львівської області призначити чоловіку покарання у виді штрафу розміром 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян 850,00 грн. А також задовольнив цивільний позов потерпілої та стягнути на її користь 3893,11 грн. завданої матеріальної шкоди та 15 000 моральної шкоди. Також задовольнив цивільний позов прокурора в інтересах держави та стягнути на користь Бориславської міської ради витрати на лікування потерпілої в сумі 3055,80 грн.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo