Львівські водойми очищатимуть від малярійних комарів (перелік)

05.05.2018 14:36   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові проводитимуть ларвіцидну обробку анофелогенних водойм. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Читайте також

У Львові перевірили 80 водойм – усі забруднені

Щоб гарантувати епідеміологічне благополуччя населення та зменшити масове розмноження малярійних комарів у літню пору, відділ екології та природних ресурсів Львівської міської ради разом із державною установою «Львівський обласний центр Держсанепідемслужби України» проведе на території Львова ларвіцидну обробку анафалогенних водойм, пише - Status Quo.

Зокрема, передбачено найперше очистити водойми на вулицях Щирецька, Гайовської та Пластовій, 9. Наприкінці травня оброблятимуть водойми на вулицях Сотника Панаса, Петра Панча, Замарстинівській, Винниця, 70, на перехресті вулиць Стрийська-Наукова.

Як повідомили керівники районних адміністрацій, в більшості укладені угоди на проведення ларвіцидної обробки водойм. Виконати її планують протягом травня-червня. Зокрема, у Франківському районі оброблять 1 водойму, у Шевченківському — 4, у Залізничному — 3, у Личаківському — 2, у Сихівському — 5.

Довідково: Анофелогенні водойми — це водойми, в яких відбувається виплід малярійних комарів, а ларвіциди — це засоби, які застосовують у боротьбі проти личинок шкідників. Відділ екології та природних ресурсів Львівської міської ради просить дотримуватися належних санітарних умов, аби ліквідувати причини розмноження личинок малярійних комарів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews