У Львові обрали тимчасового керівника перинатального центру

06.05.2018 18:30   Джерело: Кулемет
Опубліковано : Патрік Скеля

В.о. головного лікаря Львівського обласного перинатального центру став головний акушер-гінеколог області Ігор Потапов.

Читайте також

У Львові четверо зловмисників пограбували перинатальний центр

Про це 2 травня у коментарі повідомив заступник голови Львівської облради, голова конкурсної комісії з обрання керівників медичних закладів Володимир Гірняк, пише - ZIK.

«Керівника обере конкурсна комісія – він буде затверджений на сесії обласної ради. Призначений виконувач обов’язків – пан Потапов, якого знає і колектив перинатального центру, і депутати обласної ради, і департамент. Він давно працює у цій сфері. Він керуватиме перинатальним центром, доки не буде призначено керівника», – повідомив В.Гірняк.

З його слів, виконувач обов’язків має право призначати, звільняти працівників, право підпису фінансових документів та усі управлінські функції.

Зі слів В.Гірняка, перинатальний запрацює найближчим часом.

«Будівельні та інші роботи проведені. Як мені пояснювали медики, там зараз санітарні, гігієнічні моменти, чистки, запуск обладнання. Розумію, що центр запрацює вже найближчим часом. Коли саме – це питання до медиків. Думаю, це питання кількох тижнів», – зазначив він.

Зазначимо, Ігор Потапов є головним акушер-гінекологом Львівської області.

Як повідомлялося, конкурс на директора Львівського обласного перинатального центру визнано таким, що не відбувся. Жодна із трьох кандидаток не набрала достатньої кількості голосів членів конкурсної комісії. Відтак буде оголошено новий конкурс.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Кулемет