Жахливий випадок на Львівщині: знайшли застреленим військовослужбовця

17.05.2018 20:30   Джерело: PRESS-Центр
Опубліковано : Патрік Скеля

У чоловіка виявили одразу два вогнепальних поранення. Одне в голові, а інше – в грудях. Про це сказано в повідомленні прес-служби військової прокуратури Західного регіону.

Читайте також

Трагедія на Львівщині: жінка вбила свого чоловіка
Суд засудив жительку Бродів, яка народила живу дитину та вбила, викинувши її в колодязь

 «Сьогодні, 17 травня 2018 року, близько 4:50 на території одного з військових містечок Львівської області у вартовому приміщенні виявлено тіло начальника варти з двома вогнепальними пораненнями - в область голови і грудей», - йдеться у повідомленні, пише - PRESS-Центр.

Зараз правоохоронці встановлюють обставини події та осіб, які, можливо, причетні до здійснення злочину.

Після огляду місця події планується внесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомостей про кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу.

Досудове розслідування буде здійснювати поліція Львівської області під процесуальним керівництвом військової прокуратури Львівського гарнізону.

Тоді, його товариші по службі та військове командування у розмові з кореспондентом PRESS-ЦЕНТР категорично заперечили чутки про можливе самогубство. Кажуть, що підстав для такого кроку у загиблого не було. І додали, що швидше за все він вистрілив собі в шию з автомата Калашникова з необережності. Триває слідство.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: PRESS-Центр