У Львові пораненому офіцеру патрульної поліції вручили іменний годинник

18.05.2018 11:49   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Вчора, 17 травня,  радник міністра МВС Євген Терехов спільно із заступником начальника Головного управління Національноі поліціі у Львівській області підполковником поліції Тарасом Бакаєм вручили відзнаку МВС працівниці патрульної поліціі Львівщини, яка постраждала під час виконання службових обов’язків.

Євген Терехов вручив дівчині іменний годинник, а також передав побажання швидкого одужання від міністра МВС Арсена Авакова, пише - Буський медіа Портал.

Нагадаємо, 13 травня у Львові під час оформлення ДТП правопорушник поранив офіцера патрульної поліції Львівщини, завдавши дівчині проникаюче ножове поранення. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Зловмисника за рішенням суду взяли під варту, йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув’язнення.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews