Збите на переході у Трускавці подружжя відсудило у водійки ₴110 тис.

18.05.2018 13:35   Джерело: ZAXID.NET
Опубліковано : Патрік Скеля

Трускавецький міськрайонний суд Львівської області зобов’язав водійку Volkswagen Transporter заплатити 110 тис. грн моральної компенсації подружжю, яке вона збила на пішохідному переході у Трускавці.

Читайте також

150 тисяч гривень відсудила львів’янка через зламану у трамваї ногу

ДТП трапилась ще у вересні 2017 року. Чоловік із дружиною та маленькою дитиною, яка була у візку, переходили вул. Мазепи у Трускавці по нерегульованому пішохідному переході. У цей момент їх збила водійка Volkswagen Transporter, пише - ZAXID.NET.

Унаслідок ДТП 26-річна жінка отримала тяжкі тілесні ушкодження, зокрема перелом кісток тазу та правої ключиці, черепно-мозкова травма та ін. 29-річний чоловік також отримав черепно-мозкову травму. У судовому вироку вказано, що під час ДТП візок із дитиною впав у бік, відтак вона не постраждала.

Водійка визнала свою провину, ознак алкогольного сп’яніння у неї не було виявлено. Відтак суд визнав її винною порушенні ПДР, що спричинило тяжкі наслідки, та засудили до 3 років тюрми з позбавленням права керувати транспортними засобами протягом 2 років. Однак її звільнили від відбування покарання та призначили 2 роки умовно. Вона також має заплатити подружжю 110 тис. грн моральної компенсації та 9,1 тис. грн витрат за надання правової допомоги.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZAXID.NET