Для школярів Львова змінили умови безоплатного проїзду

19.05.2018 08:40   Джерело: Твоє місто
Опубліковано : Патрік Скеля

Користуватися електротранспортом безкоштовно школярі зможуть упродовж всього року, а автобусами – в усі дні, крім літніх канікул.

Читайте також

Львівські перевізники пропонують пенсіонерам платити половину вартості за проїзд

Депутати Львівської міськради погодили зміни умов безкоштовного проїзду для школярів. Як зазначила під час обговорення ухвали директорка юридичного департаменту Гелена Пайонкевич, зміни зумовлені тим, що навчальні заклади мають різні навчальні плани та дати канікул, пише - Твоє місто.

Відтепер школярі Львова зможуть користуватися безкоштовним проїздом у автобусах в усі дні, у тому числі і у вихідні, окрім літніх канікул, а електротранспортом користуватимуться безоплатно впродовж всього року. Незмінним залишається те, що школярі повинні мати учнівські квитки.

Нагадаємо, 19 квітня у Львові ухвалили безкоштовний проїзд для школярів у міських автобусах, трамваях та тролейбусах. Раніше міська рада затвердила пільговий проїзд для школярів зі знижкою 50%.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Твоє місто