Львівські садки додатково приймуть цього року тисячу дітей, – ЛМР

22.05.2018 13:53   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Міський голова Львова запевнив: «Цього року у садочках Львова додатково облаштують місця для тисячі дітей».

Читайте також

У львівських садочках оновлюють харчові блоки та пральні кімнати
У Львові в школах і садках з батьків збирають до 4 млн грн

Міський голова Львова повідомив про це вчора, 21 травня, на брифінгу, де ввін також зазначив: Проте виникає ще одне питання: що буде з дітьми з сіл, яких батьки привозять до Львова? Разом ми будемо шукати різні варіанти рішень, одне з них – дофінансування на будівництво в садочку в Рясне-Руське. Відповідно, діти з сіл, які вже зареєстровані у садочках Львова, матимуть можливість навчатись надалі, а в подальшому пріоритет місць у садочках надаватиметься дітям з львівською пропискою. Тож, сподіваємось, до 2020 року проблема з навчанням дітей у садочках буде вирішена», пише - Щоденний Львів.

Про це поінформували в прес-службі Львівської міськради, де також конкретизували, що у2018 році буде відкрито 21 додаткову групу у садочках – вісім груп у дошкільному навчальному закладі №156 у Винниках, по чотири – в Будинку школяра на вулиці Грінченка й дошкільному навчальному закладі на вулиці Олесницького на Левандівці, три – при СЗШ №70, а дві групи (у дошкільному навчальному закладі №17.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів