Крадій дроту призупинив на Львівщині рух електропотягу

22.05.2018 17:33   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Пасажири електропоїзда Стрий-Самбір змушені були добиратись самотужки іншим транспортом або ж чекати налагодження руху поїздів, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

У Львові затримали злодія який був у розшуку (Фото)

На порталі оперативних новин «Varta1» розповіли у вівторок: «Сьогодні пасажири, які очікували електропоїзд на станції Дрогобич, не дочекались вчасно своєї електрички за напрямком Стрий-Самбір. Причиною стала крадіжка проводу. Про це повідомив Василь Кирилич, який разом з іншими пасажирами очікував на поїзд.

«Відправлятись мали з Дрогобича о 12.04. Та за хвилин 10 до прибуття електрички диспетчер оголошує, що вона запізнюється більш, ніж на півтора години», – поінформував пасажир.

«Інформація, яку він почув від залізничників, його шокувала – запізнення електрички полягає у тому, що якісь зловмисники вкрали мідний провід з залізничної електромережі.  Водночас, працівники залізниці обнадіяли, що можливо о першій годині рух відновлять», – повідомили також на порталі оперативних новин «Varta1».

«Внаслідок інциденту пасажири змушені були добиратись самотужки іншим транспортом, або ж чекати налагодження руху поїздів. У поліції підтвердили цю інформацію. За фактом події зафіксовано заяву про крадіжку мідного кабелю протяжністю 200 метрів», – поінформували також на порталі оперативних новин «Varta1».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews