На Львівщині 31-річний чоловік підпалив два українські прапори

Після затримання чоловік узагалі не розкаявся.

24.05.2018 07:51   Джерело: iPress.ua
Опубліковано : Патрік Скеля

Уночі у вівторок, 22 травня, на перехресті вулиць Львівської та Перемишлянської в Городку на пам'ятнику жертвам політичних репресій 31-річний громадянин України підпалив два державні прапори.

Читайте також

До львівського хулігана вінничанидвічі викликали поліцію
Їх у 1972-му посадили за український прапор. Що сьогодні з хлопцями зі Стебника

Інцидент стався близько 22:00. 31-річний житель Сумської області запальничкою підпалив два державні прапори України розміром 120 х 80 см. Прапори перебували на пам'ятнику жертвам політичних репресій на висоті приблизно одного метра, повідомляє прес-служба Нацполіції у Львівській області, пише - iPress.ua.

«Ця істота зі Східної України зараз у відділенні поліції, і слова, які він сказав, щоб пояснити свій вчинок, були "Я не люблю Україну, хочу жити в Росії», - повідомив священик городоцького храму Благовіщення Пресвятої Діви Марії Михайло Греділь.

Чоловіка затримали згідно зі ст.208 КПК. Пошкоджені прапори правоохоронці вилучили з місця події. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.338 (наруга над державними символами) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, - до трьох років позбавлення волі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: iPress.ua