Керівники чотирьох львівських медзакладів будуть обрані на конкурсах

26.05.2018 20:30   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Управління майном спільної власності Львівської обласної ради оголосило конкурси на заміщення вакантних посад керівників чотирьох закладів охорони здоров’я, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

Роман Квасній – переможець конкурсу на посаду керівника Львівського протитуберкульозного диспансеру

Про це повідомили в п’ятницю, 25 травня, в прес-службі Львівської обласної ради, де також розповіли: «Зокрема, йдеться про проведення конкурсу щодо генерального директора КЗ ЛОР «Львівський обласний госпіталь ветеранів війни та репресованих імені Юрія Липи (повторний конкурс), директора КЗ ЛОР «Будинок дитини №1 для дітей з ураженням центральної нервової системи та порушенням психіки», директора КЗ ЛОР «Будинок дитини №2 для дітей з ураженням центральної нервової системи та порушенням психіки» та генерального директора КЗ ЛОР «Обласна база спеціального медичного постачання». Документи слід подавати в управління майном спільної власності Львівської обласної ради за адресою: Львів, вулиця Винниченка, 14 до 3 червня включно».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews