Львівські прикордонники конфіскували в українця викрадений в Італії Mercedes

27.05.2018 12:28   Джерело: ZAXID.NET
Опубліковано : Патрік Скеля

Українські прикордонники на кордоні з Польщею конфіскували два раніше викрадених у Європі автомобілі, одним з яких керував українець. Викрадені автівки виявили в пунктах пропуску «Ягодин» Волинської області та «Смільниця» Львівської області. На обидві автівки спрацювала база даних Інтерполу, пише - ZAXID.NET.

Читайте також

На Львівщині конфіскували понад 120 нелегальних ялинок

«Автомобілем «Мерседес» 2006 року випуску кордон перетинав наш співвітчизник. Під час перевірки спрацювала база даних Інтерполу. З’ясувалося, що транспортний засіб розшукується через викрадення в Італії. А «Фольксвагеном» німецької реєстрації керував громадянин Польщі. На автівку 2004 року випуску також була інформація Інтерполу, її викрали в Німеччині», – повідомила Державна прикордонна служба в суботу, 26 травня, а вкрадені автівки прикордонники виявили напередодні.

Про ці факти Держприкордонслужба повідомила українське бюро Інтерполу, а автомобілі прикордонники вилучили і передали поліцейським Львівщини.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZAXID.NET