З банківської картки директорки одного з позашкільних закладів Стрия викрали ₴9 тис.

Злодій скористався PIN-кодом, який власниця картки записала на папірці.

27.05.2018 14:39   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Стрийська поліція знайшла чоловіка, який викрав банківську картку у директорки однієї з позашкільних установ Стрия та зняв з неї 9 тис. грн. Про це 25 травня повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіції Львівщини, пише - ZAXID.NET.

Читайте також

З банківської картки пенсіонера у Червонограді вкрали 50 тисяч гривень

24 травня до Стрийського ВП звернулась директорка позашкільного закладу, що у місті Стрий. Заявниця повідомила, що хтось за її відсутності зайшов у її кабінет та викрав з її сумочи банківську картку, а пізніше з банку надійшло повідомлення, що з її карткового рахунку знято 9 тис. грн.

Як встановили правоохоронці, до вчинення правопорушення причетний 30-річний житель одного із сіл району. Крім картки в сумці жінки він знайшов записаний пін-код, яким і скористався.

За цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання включно до позбавлення волі на термін до п’яти років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews