Львівська прокуратура закрила провадження щодо патрульного, який вистрілив у порушника

27.05.2018 15:29   Джерело: Дивись.info
Опубліковано : Патрік Скеля

Прокуратура закрила провадження, у якому фігурував львівський патрульний, у зв’язку із відсутністю у його діях складу злочину.

Читайте також

У Львові підприємець приховав від податкової 1 мільйон гривень

Про це повідомили в прес-службі прокуратури Львівської області, пише - Дивись.info.

Зазначається, що слідчими прокуратури Львівської області здійснювалось досудове розслідування у кримінальному провадженні, за фактом можливого перевищення службових повноважень інспектором Управління патрульної поліції у Львівській області Департаменту патрульної поліції, який цьогоріч 13 травня здійснив постріл в ногу учаснику дорожньо-транспортної пригоди, котрий намагаючись утекти з місця ДТП, поранив ножем напарницю патрульного.

«Проведеним службовим розслідуванням визнано правомірним та таким, що, відповідає вимогам нормативно-правових, законодавчих актів(які регулюють діяльність Національної поліції України), застосування правоохоронцем табельної вогнепальної зброї та спеціальних засобів – кайданок», – йдеться в повідомленні.

За результатами досудового розслідування у діях патрульного не встановлено ознак кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.365 КК України, а відтак у четвер, 24 травня, кримінальне провадження закрито на підставі п.2 ч.1 ст.284 КПК України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дивись.info