Львівські митники вилучили понад 11 кілограмів бурштину

28.05.2018 19:29   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Працівники Державної фіскальної служби України виявили в пункті пропуску «Рава-Руська» на українсько-польському кордоні 11,3 кілограма обробленого бурштину, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

Затриманий на контрабанді 150 кг бурштину депутат з Старого Самбора склав повноваження
Львів’янин намагався вивезти в Польщу понад 100 кілограмів бурштину (Фото)

Про це повідомили в прес-службі Головного управління ДФС у Львівській області ДФС у Львівській області, де також розповіли: «Каміння різної геометричної форми жовто-коричневого кольору містилося у конструктивних порожнинах автомобіля «КІА».  Для перетину кордону громадянин України, 37-річний мешканець Тернопільщини, обрав смугу спрощеного митного контролю «зелений коридор», чим заявив про відсутність у нього будь-яких товарів, які підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню або належать до категорії товарів, на переміщення яких через митний кордон України встановлено обмеження».

«Однак на підставі аналізу та оцінки ризиків митники скерували автомобіль в місце поглибленого огляду, де в обшивці багажника та особистих речах і виявили прихований товар загальною вагою 11,3 кілограма. У діях громадянина України вбачають ознаки порушення митних правил, передбаченого частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. За цим фактом складено протокол. Товар вилучено. Його вартість буде встановлено додатково. Справу скерують до суду», – поінформували також у прес-службі Головного управління ДФС у Львівській області та опублікували фотосвідчення.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews