Анонім повідомив про замінування п’яти офісних центрів Львова

29.05.2018 17:32   Джерело: ZAXID.NET
Опубліковано : Патрік Скеля

У вівторок, 29 травня, невідома особа повідомила про замінування п’яти бізнес-центрів у Львові. За трьома адрема повідомлення про замінування надійшло вже вшосте за два місяці, пише - ZAXID.NET.

Читайте також

Евакуація у Львові: анонім повідомив про замінування ТЦ

Як повідомила «Гаряча лінія міста Львова», невідома особа повідомила про замінування п’ятьох бізнес центрів: «Український капітал» (вул. Промислова, 50-52), «Таурус» (вул. Героїв УПА,73), «Lemberg» (вул. Б. Хмельницького, 176), «Оптіма-Плаза» (вул. Наукова, 7А, 7Б,7Д), «Легенда Клас» (вул. Т. Шевченка, 111а). На місця ймовірного замінування виїхали вибухотехніки. Як уточнили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини, повідомлення про замінування надійшло близько 11:00. Правоохоронці проводять евакуацію людей, після чого обстежать офісні приміщення та прилеглі до них території.

Зазначимо, що у трьох бізнес-центрах («Український капітал», «Таурус» та «Lemberg») евакуацію через інформацію про замінування проводять уже вшосте за два місяці, однак у попередні рази ця інформація не підтверджувалася. ZAXID.NET спробував з’ясувати, чи пов’язані ці три офісні центри між собою, проте, згідно даних з відкритих джерел, спільних власників вони не мають. Представники цих бізнес-центрів сказали, що також не знають, хто і чому обрав саме їхні офісні будівлі.

Додамо, що повідомлення про замінування бізнес-центрів надходять на електронну пошту управління безпеки міста. За неправдиве повідомлення про замінування загрожує позбавленні волі від двох до шести років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZAXID.NET