Прописані в одній квартирі конкуренти не поторгувалися на торгах львівського госпіталю

30.05.2018 12:28   Джерело: Наші Гроші
Опубліковано : Патрік Скеля

Львівський обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих ім.Ю.Липи 22 травня підписав договір з ПП «Екобіз» на закупівлю засобів для приготування ванн за 219 тис. грн. Про це стало відомо з сайту електронних закупівель Prozorro.

Читайте також

Рабінович розкрив аферу НБУ: Гонтарева уклала вбивчі контракти в обхід Prozorro

Згідно з угодою, «Екобіз» продасть госпіталю лікувальну косметику, серед якої найдорожче обійдеться мінеральний набір йодо-бромних ванн за 372 грн/шт, пишуть - Наші Гроші.

На торгах компанія-переможець конкурувала з полтавським підприємцем Василем Прокопенком. Під час закупівлі пропозиції учасників не змінювалися. Однак ціна фірми «Екобіз» була на 950 грн дешевшою, аніж ціна конкурента. Протягом 2017-2018 років учасники тендеру зустрічалися разом на торгах чотири рази (враховуючи поточний тендер). У трьох випадках перемагала компанія «Екобіз», в одному випадку закупівля не відбулася.

Фірма «Екобіз» працює на ринку з 2012 року, і її офіс розташований в Полтаві. Засновницею та керівником фірми «Екобіз» є Катерина Барабицька, яка зареєстрована в одній квартирі зі своїм конкурентом Василем Прокопенком.

 

У минулорічному договорі Прокопенко вказував електронну пошту, видану адміном сайту «Екобізу», а також мобільний номер телефону, який вказаний на сайті компанії як контактний (0507158626).

Протягом 2017-2018 років фірма підписала 21 договір на загальну суму 808,2 тис. грн (враховуючи поточну угоду). Із цим замовником «Екобіз» співпрацює вперше.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Наші Гроші