У Львові демонтували 120 незаконних рекламних конструкцій

31.05.2018 12:28   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Комунальне підприємство «Адміністративно-технічне управління» закликає підприємців подумати про естетику та оформлення документів на зовнішню рекламу, дотримуючись чинних правових норм, перед тим, як позначити свій бізнес різноманітними способами, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

У Львові перехожого травмувала рекламна вивіска

Про це повідомили у вівторок, 29 травня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: ««Зовнішня реклама у Львові, яка розміщується на вітринах магазинів, вікнах офісів подає додаткову інформацію клієнтам та водночас дуже часто спотворює місто. Вітрини, обклеєні яскравими зображеннями, чи інформацією про акційні пропозиції, виглядають не естетично та є недопустимими у Львові. Минулого тижня у Львові демонтовано 120 незаконних рекламних конструкцій».

«61 незаконна рекламна конструкція була демонтована її власниками, а 60 – примусово інженерами відділу оперативного реагування КП «Адміністративно-технічне управління», – поінформували також у міськраді.

«Перед примусовим демонтажем власнику рекламної конструкції надсилається вимога її узаконити або добровільно демонтувати. Проте якщо підприємець не здійснює жодних кроків щодо узаконення чи демонтажу своєї конструкції, то працівники «Адміністративно-технічного управління» демонтовують її примусово», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews