Рекорди і курйози: військовий комісар Львівщини розповів про перебіг призову

03.06.2018 23:23   Джерело: Експрес
Опубліковано : Патрік Скеля

Олександр Тіщенко, головний військовий комісар Львівщини зазначив, що цього разу область виконала завдання на 100%. Комісар відзначив три райони, які виконали план з резервом на 100%: Городоцький, Жовківський та Сокальський. Сихівський район у Львові взагалі справився із завданням «на ура» - аж 121%.

Читайте також

На Львівщині призовники не з'являються до військоматів
Львівщина виконала планове завдання призову за контрактом на 76%

Натомість у трьох регіонах області ситуація значно гірша: у Червонограді, Золочівському та Старосамбірському районах призов провалили, пише - Експрес.

«Бували випадки, коли люди не пускали на подвір'я комісарів, спускали на них собак. Один юнак навіть умудрився втекти вже із головного вокзалу, коли всі призовники збирались виїжджати. Військові комісари тих районів, які провалили завдання, понижені у посаді. Хоча за це відповідають здебільшого органи державної влади», - заявив О.Тіщенко.

За ухиляння від служби військовий комісаріат має право накласти адміністративний штраф і передати інформацію про людину поліції. Торік п'ять осіб засудили до двох років умовно за ухиляння від служби. Після цього призову інформація про 24 юнаків уже передана нацполіції.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Експрес