Трагедія на Львівщині: багатодітний батько, посварившись з дружиною, зґвалтував свою п’ятирічну доньку

Нелюда затримали, а під час слідства з’ясувалося, що робив він це неодноразово.

04.06.2018 13:48   Джерело: Форпост
Опубліковано : Патрік Скеля

Жахлива історія сталася в селі Тернопілля Миколаївського району, що на Львівщині. Правоохоронці затримали місцевого мешканця 1983 року народження, який зґвалтував свою 5-річну доньку, повідомляє - Форпост.

Читайте також

Мешканця Червонограда затримали за зґвалтування неповнолітньої дитини

У минулому кілька разів одружений чоловік проживав разом із 22-річною черговою дружиною, із якою має четверо дітей. Найстаршій їх доньці – п’ять років, наймолодшому хлопчику - близько півроку.

Того трагічного дня після п`яної сварки із дружиною чоловік попрямував додому, де були усі четверо дітей. В одній кімнаті він зачинив трьох із них, а старшу доньку відвів у іншу кімнату та зґвалтував. Під час цього додому повернулась їх мати і викликала поліцію та швидку допомогу.

При затриманні з`ясувалось, що раніше батько вже п’ять разів ґвалтував дитину. Про це знала і мати дівчинки. За словами односельчан, дітей цієї родини рідко бачили на вулиці чи на подвір’ї, а найстарша дівчинка не розмовляла та помітно відставала у розвитку від однолітків.

Цю інформацію також підтвердили у Миколаївському відділенні поліції. Наразі ґвалтівник під вартою. Усіх чотирьох дітей забрали до районної лікарні, де медики з`ясують, чи не були жертвами сексуального насилля батька й троє інших малюків.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Форпост