На Львівщині двоє 17-річних молодиків вдерлися у будинок, побили та пограбували власника

05.06.2018 09:30   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

На Львівщині поліцейські затримали двох 17-річних зловмисників, причетних до пограбування. Про це повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області, пише - Львівський портал.

В Миколаївське відділення поліції 3 червня близько опівночі звернувся 51-річний житель одного із сіл району. Чоловік повідомив, що виявив у своєму будинку двох незнайомців, які побили та пограбували його.

«Як встановили правоохоронці, двоє місцевих мешканців, віком 17 років, пошкодивши вікно, проникли в помешкання заявника та викрали звідти золоті вироби, орієнтовна вартість котрих становить майже тридцять тисяч гривень. Власник будинку застав їх на місці злочину. Хлопці, заподіявши чоловікові тілесні ушкодження, втекли», – йдеться у повідомленні.

Обидва зловмисники затримані в порядку, передбаченому ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Викрадені коштовності у них вилучені.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років. Проводиться досудове розслідування.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews