У Львові екоінспектор придбав авто майже за 200 тис. грн.

05.06.2018 10:23   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

Державний інспектор екологічної інспекції на Львівщині несвоєчасно повідомив НАЗК про купівлю авто за 189 тис. грн.

Читайте також

Із Нацполіції Львівщини звільнили інспектора за неправдиву декларацію

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області, пише - Status Quo.

За участі прокуратури Львівської області, Сихівським районним судом м. Львова визнано винним колишнього головного спеціаліста відділу економічного контролю земельних ресурсів за поводженнями з відходами та небезпечними хімічними речовинами – державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Львівської області Державної екологічної інспекції у Львівській області у вчиненні адмінправопорушення, пов’язаного з корупцією.

Так, згідно з адмінпротоколом, складеним Управлінням захисту економіки у Львівській області, 35-річний чоловік несвоєчасно повідомив НАЗК про суттєві зміни у майновому – купівлю автомобіля Mercedes Е270 вартістю 189 тис. грн. Таким чином вказана особа вчинила адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, передбачене ч.2 ст.172-6 КУпАП (порушення вимог фінансового контролю).

За наслідками судового розгляду до службовця застосовано стягнення у вигляді штрафу в сумі 1700 грн. Вказане рішення суду не набрало законної сили.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo