Повідомлення про замінування львівських бізнес-центрів виявилось фейком

06.06.2018 15:30   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Вибухонебезпечних предметів у львівських бізнес-центрах правоохоронці не виявили. Повідомлення про замінування перевіряли експерти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативні групи, а також працівники інших відповідних служб. Про це повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області, пише - Львівський портал.

Читайте також

Правоохоронці встановлюють, звідки були відправлені повідомлення про замінування у Львові

Як повідомлялося раніше, у понеділок, 4 червня, до поліції звернулися співробітники Центру безпеки міста. Близько 9.30 вони знову отримали анонімне повідомлення про замінування будівель бізнес-центрів, розташованих у Львові на вулицях: Героїв УПА, Промисловій, Богдана Хмельницького, Шевченка та Зеленій.

За цими адресами виїжджаали експерти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативні групи, а також працівники інших відповідних служб – вибухонебезпечних предметів правоохоронці не виявили.

Поліцейські вживають необхідні заходи для встановлення особи аноніма, який надав повідомлення про замінування, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews