На Львівщині засуджено чоловіка, який намагався вивезти наркотик за кордон

06.06.2018 18:25   Джерело: Магнолія-ТВ
Опубліковано : Патрік Скеля

Прокуратурою області забезпечено підтримання державного обвинувачення у кримінальному провадженні, яке розслідувалось слідчими Управління Служби безпеки України у Львівській області, стосовно раніше неодноразово судимого мешканця Херсонщини, який минулоріч 14 липня, намагався переправити через державний кордон України 60 грам особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу.

Читайте також

22-річний мешканець Львівщини у власному гаражі зберігав марихуану

Зазначимо, що 43–річний чоловік прямував рейсовим автобусом сполученням «Херсон-Варшава», а від митного контролю наркотик приховав у власному взутті, пише - Магнолія-ТВ.

Довести злочинний намір до завершення чоловіку завадили правоохоронці, які цього ж дня затримали його, а небезпечний засіб – вилучили.

Вину зловмисника довела прокуратура у суді, який за незаконне придбання, зберігання, перевезення без мети збуту та контрабанду особливо небезпечного наркотичного засобу (тобто кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст. 15, ч.2 ст.305 та ч.1 ст.309 КК України) призначив порушнику покарання у вигляді 6 років 8 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна.

За матеріалами прес-служби прокуратури Львівської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Магнолія-ТВ