Локомотиворемонтний завод передав громаді Львова багатоповерхівку

08.06.2018 11:56   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

У міськраді запевнили: «Будинки №43 на вулиці Роксоляни і №4 на вулиці Ангарній прийнято у власність територіальної громади Львова», пише - Щоденний Львів.

Про це повідомили в четвер, 7 червня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «На сесійному засіданні прийнято дві ухвали про прийняття у власність територіальної громади Львова будинків №43 на вулиці Роксоляни і №4 на вулиці Ангарній. За словами в.о. голови Залізничної районної адміністрації Ірини Джурик, житловий будинок №43 на вулиці Роксоляни передається у власність територіальної громади Львова від приватного акціонерного товариства «Львівський локомотиворемонтний завод».

«Це житловий дев’ятиповерховий, двопід’їзний, 110-квартирний будинок, покрівля м’яка, обладнаний централізованою системою опалення, холодним водопостачанням, водовідведенням, електропостачанням, ліфтами. А житловий будинок №4 на вулиці Ангарній – одноповерховий будинок з мезоніном, двоквартирний, шатровий дах, обладнаний централізованим холодним водопостачанням, водовідведенням, електропостачанням, газифікований, опалення індивідуальне. Відповідно, Залізнична районна адміністрації має здійснити у встановленому порядку передачу-приймання цих будинків, а обласне комунальне підприємство «Бюро технічної інвентаризації та експертної оцінки» внести відповідні зміни до інвентаризаційних справ», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews