Львівський прокурор заявив, що нелегальний гральний бізнес - це не справа прокуратури

10.06.2018 21:30   Джерело: Вголос
Опубліковано : Патрік Скеля

У Сихівському, Галицькому та Личаківських районах Львова зросла кількість крадіжок та фактів торгівлі наркотиками.

Читайте також

Організатори грального бізнесу на Львівщині «догралися»

Про це у четвер, 7 червня, під час сесії Львівської міської ради сказав керівник Львівської прокуратури №1 Сапуцький Роман, пише - Вголос.

«Упродовж перших трьох місяців 2018 року на території Сихівського, Личаківського та Галицького районів Львова зареєстровано 3591 кримінальне провадження, що на 9,8% більше у порівнянні з аналогічним періодом у 2017 році. До суду направлено 4 справи про корупційні порушення та 1 провадження у бюджетній сфері. Збільшилась кількість крадіжок та заволодіння транспортним засобом. У Сихівському районі за перші три місяці 2018 року було здійснено 125 крадіжок, у Галицькому – 68. За збут та зберігання наркотиків ми відкрили п’ять кримінальних проваджень», - сказав прокурор.

За словами львівського прокурора, вони у комунальну власність повернули майно на вулиці Дрогобича.

«Наша прокуратура повернула приміщення по вулиці Юрія Дрогобича. По інших наразі ведеться слідство. Пред’явлено позов на повернення у комунальну власність земельну ділянку на вулиці Пасічній. Її вартість становить 4 млн грн».

«Щодо грального бізнесу, то це справа інших контролюючих органів», -  додав Роман Сапуцький.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Вголос